spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPreședintele PNȚCD Gorj riscă să ajungă la pușcărie

  Președintele PNȚCD Gorj riscă să ajungă la pușcărie

  Matei Catrinoiu, președintele PNȚCD Gorj, riscă să ajungă la închisoare, dacă va primi o nouă condamnare penală. Acesta a fost trimis în judecată pentru delapidare, într-un nou dosar penal în care figurează ca părți vătămate Consiliul Local Târgu Jiu, Poliția Locală Târgu Jiu, Administrația Finanțelor Publice și alte instituții. Este vorba de o firmă intrată în lichidare, pentru care au fost realizate venituri, însă banii nu au mai ajuns în contul celor care se figurează la masa credală.

  Instanța Judecătoriei Târgu Jiu a admis rechizitoriul și a respins excepțiile invocate de Matei Catrinoiu: „Respinge cererile şi excepţiile formulate de inculpatul Catrinoiu Matei. În baza art. 346 alin. (2) C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu numărul 373/P/2020, privind pe inculpatul Catrinoiu Matei pentru săvârşirea infracţiunii de ”delapidare” prev. de art. 295 alin.1 Cod penal cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal (197 acte materiale) , a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Catrinoiu Matei. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare“.

  Condamnat la închisoare cu suspendare tot pentru delapidare

  În anul 2018, țărănistul Matei Catrinoiu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la un an de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de trei ani, perioadă în care nu avea voie să comită alte ilegalități. Acesta a fost găsit vinovat tot pentru delapidare, după ce acesta a administrat patrimoniul unei firme ce aparținea unor romi din cartierul Meteor. Conform rechizitoriului, firma deținea o barjă la Constanța, pe care lichidatorul judiciar a vândut-o, iar o parte din bani i-a folosit în interes personal. Instanța l-a obligat atunci să achite daune de aproape 30.000 de lei și i s-a interzis să mai practice profesia de lichidator judiciar.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Acest individ trebuia demult închis,a nenorocit mulți oameni,dar având nevasta judecătoare bineinteles ca a scăpat mereu…ei uite ca in sfârșit se face dreptate,sper!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: