spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăPoliticProiect pentru gaze naturale la Bumbești Pițic

  Proiect pentru gaze naturale la Bumbești Pițic

  Datorită implicării autorităților locale de la Bumbești Pițic, comuna a fost inclusă pe lista localităților care vor beneficia de gaze naturale. Astfel, în urma discuțiilor cu conducerea Transgaz, datorită asocierii cu localitățile învecinate de sub munte, Bumbești Pițic se va racorda la conducta de gaze naturale  care va face legătura între magistralele  BRUA și cea din Olt, între localitățile Bălănești, județul Gorj, și Frâncești, județul Olt. Localitățile care vor beneficia de alimentare cu gaze naturale sunt Crasna, Novaci, Baia de Fier, Polovragi și Bumbești Pițic, cu posibilitatea de a se racorda și alte comune învecinate la conductă.

  Proiectul reprezintă un obiectiv deosebit de important pentru localitatea Bumbești Pițic și este prioritar pentru candidatul PSD la primăria Bumbești Pițic, Florin-Sabin Martescu.  Practic, Florin-Sabin Martescu este parte a acestor proiecte, fiind promotorul lor din postura de consilier local aflat la al patrulea mandat în localitate.

  Alimentarea cu gaze a comunei Bumbești Pițic înseamnă sporirea confortului cetățenilor, dar și crearea cadrului pentru atragerea investitorilor, prin  proiecte în infrastructura de apă și canal, rutieră și cea de gaze.

  – Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Gorj
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – CUI mandatar financiar coordonator 51210011

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: