spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticPrunariu, umilit chiar la el în comună. Pro România a primit un...

  Prunariu, umilit chiar la el în comună. Pro România a primit un singur vot înt-o secție din Crușeț

  La sectia de votare nr. 197 din satul Slăvuța, comuna Crușeț, s-au prezentat la votul din 27 septembrie 307 persoane, dintre care doar un singur alegător a mers pe mâna celor de la Pro România, atât pentru președintele Consiliului Județean, cât și pe lista pentru consilieri județeni. Situația nu a făcut deloc cinste reprezentantului Pro România originar din Crușeț, Mihai Prunariu, ajuns, totuși, consilier județean. Prunariu nu s-a jenat niciodată să afirme că se trage de familie din Crușeț, până acum. După rezultatul alegerilor locale, probabil că nu va mai spune cu toată gura de unde îi sunt originile, dacă nici pe consăteni nu a reușit să îi convingă de valoarea partidului din care face parte. Cel mai dureros pentru Pro România este faptul că au luat tot atâtea voturi cât au obținut și partide precum PRM, PER sau Partidul Alternativa pentru Demnitate Națională, despre ultimul neauzind aproape nimeni. La Crușeț, Pro România a fost depășit chiar și de Partidul Verde, formațiune care nu are structuri aproape deloc în teritoriu, iar singura figură cunoscută fiind cea a lui Adrian Tudor, președintele filialei Gorj, care a obținut 6 voturi pentru lista de la Consiliul Județean și 7 pentru președinte, candidat fiind Ștefan Ghimiși. Practic, deputatul în exercițiu, președintele Pro România filiala Gorj, Alin Văcaru, este o necunoscută pentru locuitorii din comuna natală a unuia dintre cei mai vizibili oameni din partid, Mihai Prunariu.

  Deputatul Alin Văcaru este și de această dată candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, primul pe lista de la Camera Deputaților. Și la Pro România au început să se strice lucrurile, după ce politicieni vechi, care sperau să se regăsească primii pe liste, au fost dați la o parte pentru a le face loc unor indivizi cu notorietate 0, precum este Alexandru Ciudin, primul pe lista de la Senat a Pro România. Cel mai supărat este primarul localității Bustuchin, Ion Ciocea. Acesta a sperat până în ultima secundă că o să fie pe primul loc la Senat, dar astrele nu au fost de partea lui nici de această dată. Este a doua oară când Ciocea pierde șansa de a candida la parlamentare din partea unui partid, în 2016 candidând independent după episodul petrecut la PSD.

  În condițiile date, este de urmărit ce rezultat poate obține deputatul Alin Văcaru la alegerile parlamentare în comuna Crușeț, dacă pentru șefia Consiliului Județean a primit doar un vot la una dintre secții. Doar dacă nu cumva s-au gândit crușețenii că lui Văcaru i se potrivește mai bine haina de deputat decât cea de șef al județului.

  pv_cj_sv_gj_79932_197_scnnd_16012882761

  pv_pcj_sv_gj_79932_197_scnnd_1601288403-2

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Ce au facut alesii mai vechi ai Gorjului ? Nimic . Toti au afaceri in Gorj la societati de stat. Vezi Valceanu si mai toti. Sa traiasca rudele si interpusii. Lasati si pe cei tineri si care nu sunt cunoscuti ca asa da norocu peste noi cum a dat norocu peste Romania cand a venit REGELE.
   Daca va castiga Alexandru de la PRO ROMANIA mult veti avea de castigat. O sa vedeti.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: