spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăPoliticPSD Gorj vrea victorie totală în scrutinele din 2024

    PSD Gorj vrea victorie totală în scrutinele din 2024

    Social-democrații gorjeni s-au întâlnit pentru a discuta despre anul electoral 2024. Concluzia întâlnirii vizează câștigarea alegerilor, indiferent de natura lor, prin implicarea tuturor membrilor din structura de la Gorj.

    „Alături de colegii mei, am participat la Comitetul Politic Județean al PSD Gorj, având pe ordinea de zi ca principal subiect anul 2024, cu cele patru tururi de alegeri. În cadrul întâlnirii de lucru, împreună cu cei aproape 50 de primari din Gorj și membrii Biroului Politic Județean ai PSD, ne-am asumat ca target pentru anul viitor câștigarea pe linie a celor patru tururi de alegeri. Cu toții ne vom concentra forțele pentru recâștigarea Consiliului Județean Gorj și menținerea actualei configurații în cadrul acestei instituții, cu cele două poziții de vicepreședinți.
    De asemenea, readucerea Primăriei Târgu Jiu în dreptul PSD, reprezintă un obiectiv important pe care ni l-am asumat cu toții. PSD Gorj este una dintre cele mai puternice organizaii ale Partidului Social Democrat din țară, iar acest lucru va rămâne neschimbat”, a transmis deputatul de Gorj, președintele social -democrațiilor gorjenj, Mihai Weber.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: