spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesPSD, în discuții cu primarii de la alte partide

  PSD, în discuții cu primarii de la alte partide

  PSD Gorj este în discuții cu primarii de la alte partide pentru posibilitatea unei colaborări mai strânse. Manuela Misăilescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj și vicepreședinte al organizației județene, a declarat că sunt contacte cu mai mulți primari, însă până acum și-au manifestat în mod public susținerea față de PSD primarii din trei comune. Este vorba de edilii din Stoina, Jupânești și Dănești.

  De asemenea, primarul din Turcinești, Dumitru Modrea, a participat la Conferința Județeană de alegeri a PSD Gorj. Acesta nu a fost invitat, ci a fost prezent din proprie inițiativă la ședința respectivă. Primarii nu pot să treacă de la un partid la altul, fără să își piardă mandatul, potrivit legii. Riscă să fie dați afară din partidul pe lista căruia au fost aleși, însă acest lucru îi avantajează pentru că în situația respectivă își păstrează mandatul.

  „Sunt discuții cu primarii de la alte partide. Este vorba în principal de PNL, cum este cazul județului Gorj. Sunt mai puțini la alte partide. Oamenii vin către PSD pentru că se regăsesc aici. Până acum sunt cei trei primari cunoscuți, din Stoina, Jupânești și Dănești, și situația primarului din Turcinești, care a făcut un pas către PSD Gorj. Așa a fost interpretată prezența sa la Conferința Județeană”, a declarat la o televiziune Manuela Misăilescu, vicepreședinte al PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: