spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticPSD și-a desemnat candidatul la Bumbești Pițic

  PSD și-a desemnat candidatul la Bumbești Pițic

  Social-democrații au stabilit candidatul pentru alegerile parțiale ce vor avea loc în Bumbești Jiu pe 27 iunie. Cel care va intra în cursa pentru funcția de primar este Florin Martescu, actual consilier local.

  “Ne-am asumat şi mergem pe ideea câștigării alegerilor de la Bumbeşti Piţic. Acolo este o localitate social-democrată, cu foarte mulţi votanţi PSD. PSD a câştigat multe runde de alegeri acolo. Candidat a fost desemnat domnul Florin Martescu, consilier local şi preşedinte interimar al organizaţiei Bumbeşti Piţic. Este un om care cunoaşte problemele localității. Vom duce mai departe proiectele fostului primar. Eu sunt convins că vor câștiga alegerile”, a declarat deputatul PSD Claudiu Manta.

  Vochița la CE Oltenia

  Și în comuna Logrești vor avea loc alegeri. Prefectura Gorj a luat act de demisia primarului liberal, Mihai Vochița. Ca și la Bumbești Jiu, social-democrații sunt încrezători că vor pune mâna pe primărie.

  “Domnul Vochița și-a reluat activitatea în cadrul CE Oltenia. cu siguranță, în toamnă, vom avea alegeri și în comuna Logrești. Nu mă surprinde gestul fostului primar, Vochița nu este un om care să gestioneze foarte bine o comună de talia localității Logrești. PSD a scos la alegerile trecute un scor foarte bun, avem cinci consilieri locali, din păcate am pierdut primăria, dar, sunt convins că la Logrești PSD va câștiga, din nou!”, a transmis Andrei Maioreanu, cel care răspunde din punct de vedere politic de coordonarea zonei respective.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: