spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăPoliticRomanescu, după dizolvarea PNL Târgu Jiu: "Rămânem aceeași echipă"

  Romanescu, după dizolvarea PNL Târgu Jiu: „Rămânem aceeași echipă”

  Primarul Marcel Romanescu a comentat decizia Biroului Politic Județean prin care a fost lăsat fără funcția de președinte al organizației municipale a PNL Târgu Jiu. Politicianul a transmis că decizia a fost luată de cei fricoși, care vor afla ce înseamnă să pierzi.

  „Rămânem aceeași echipă care a câștigat alegerile: puternică și de neclintit!
  Decizia de dizolvare a organizației municipale de la Târgu Jiu nu schimbă cu nimic ceea ce suntem – oameni demni, care își fac treaba și ale căror rezultate se văd în lupta electorală.
  Nu ne împiedicăm de deciziile unora care acționează de frică și care simt că se află pe calea perdanților.
  Rămânem dedicați acelorași valori și muncim, în continuare, pentru Târgu Jiu”, a transmis Marcel Romanescu.

  În ceea ce privește planurile de viitor, Romanescu a declarat că în 2024 nu va mai candida din partea PNL.
  „Este o decizie pe care nimeni nu poate să o înțeleagă, vb de cea mai puternică organizație din Oltenia, din punctul de meu de vedere organizația a fost dizolvată nestatutar. Când vorbim de politică, vorbim de voturi, de rezultate. Am câștigat 6 din cele 7 runde de alegeri, culmea, am pierdut-o l pe cea din parlamentare unde a candidatul domnul Iordache. Este inexplicabil că în septembrie organizația să ia 46%, iar peste 2 luni, candidații de la parlamentare să primească 21% . Explicația este că s-au votat oamenii. La Târgu Jiu se votează oamenii! Bărcile circula de la Târgu Jiu la Turceni. Normal că e o dezamăgire pe care fiecare din membrii PNL o suportă, dar, ne-am dat seama că pentru dumnealui organizația PNL Târgu Jiu nu contează. Până în acest moment, de când sunt președintele PNL Târgu Jiu, nu au pierdut nicio competiție, le garantez că și pe viitor va fi la fel. Nu voi mai candida din partea PNL. Noi nu mai avem loc acolo, îi lăsăm să își ducă crucea. Nu știu de unde voi candida, e o decizie de echipă”, susține Romanescu.

  Romanescu și-a motivat absența de la întâlnirea cu premierul Ciucă.
  „De multe ori mă întreb dacă nu e o strategie pentru a destructura PNL-ul la Gorj. Nu am fost la întâlnirea cu Ciucă pentru că m-ai interesat discuțiile administrative nu festivismele politice. Nu au venit la discuțiile PNRR. Chestiile aceste de festivism sunt de perioada ceaușistă. Oamenii au venit acolo, în sală cu scârbă”.

  Alături de Romanescu rămân alți liberali de la municipiu care deja și-au dat demisia din PNL, organizația municipală fiind cea mai puternică din structurile liberale de la Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: