spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesRomanescu: Liberalii, chemați să aleagă între "RĂU"și "rău"

  Romanescu: Liberalii, chemați să aleagă între „RĂU”și „rău”

  Alegerile din PNL Gorj nu vor stinge conflictul din organizația județeană. Problemele din interiorul filialei de la Gorj au ajuns la un nivel prea înalt pentru a fi reglate dintr-o singură mișcare. Liderul PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține că niciunul dintre cei doi candidați pentru șefia PNL Gorj nu sunt cea mai bună variantă.

  „Sunt doi colegi din PNL, unul mai nou, altul puțin mai vechi, cu apartenențe la n-șpe mii de partide, care candidează pentru funcția de președinte al PNL. Dacă îl luăm pe fiecare dintre colegii noștri, au mai avut și alte CV-uri la alte formațiuni politice. Deci, din punctul acesta de vedere, nu va trebui să alegem pe cel mai bun, va trebui să alegem din două rele pe cea mai puțin rea variantă pentru PNL. O să particip la alegeri. S-ar putea ca, după alegerile de sâmbătă, să se impună o rigurozitate maximă. De astăzi încolo, PNL mai comunică doar prin vocea, cum era înainte domnul Grivei, de data asta, poate va fi domnul Bobu, sau pe cine deleagă domnul Iordache, sau domnul Pecingină. Dar, dacă se impun anumite reguli, să nu cumva să fac anumite declarații în urma cărora să fiu dat afară din partid, nu duc lipsă de oferte. Ăsta e lucrul cel mai bun”, a declarat Marcel Romanescu pentru presa locală.

  Alegerile la PNL Gorj vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Senatorul Ion Iordache și deputatul Gheorghe Pecingină candidează pentru funcția de președinte.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Aici are dreptate romanescu, pnl ul a ajuns de râsul lumii. De fapt, era de așteptat că după vâlceanu, care, nici el nu știe cum a ajuns președintele PNL Gorj , un ins fara nicio calitate, pnl iști să aleagă acum dintre doua nume care sunt mai slabi decât vâlceanu. De fapt cei trei se pot lauda doar cu faptul că sunt niște excelenți turiști politic. romanescu a uitat să spună un lucru, că și târgujienii au trebuit să voteze raul cel mai mic in persoana sa, lucru care nu se va mai întâmpla în 2024.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!