spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăPoliticRomanescu: „Ne punem președinți pentru că ne plac ochii lor”

  Romanescu: „Ne punem președinți pentru că ne plac ochii lor”

  Liderul PNL Târgu Jiu nu vede cu ochi buni viitorul partidului din care face parte. Marcel Romanescu susține că dacă PNL nu schimbă strategia, riscă să dispară de pe harta politicii românești.

  „PNL are o unică șansă, ca în 2022 să găsească o soluție pentru a se rebrandui. Dacă depășim 2022, din punctul meu de vedere, suntem pierduți. Eu nu vreau să se țină cont de ceea ce zic eu, însă sunt oameni cu greutate în PNL, care ar trebui să se pună la masă toți și să găsească o soluție pentru că dacă mergem pe drumul pe care am plecat de un an de zile, din păcate, pentru noi, s-ar putea să avem soarta PNȚCD-ului. O spun deschis. Știu că doare, dar îi doare doar pe cei care sunt interesați în mod direct, pentru funcții. În momentul de față foarte mulți membrii de partid care nu-l mai văd pe Cîțu ca un lider. În politică contează mult calitatea de lider nu cea de președinte. Am intrat într-o guvernare cu PSD, cu miniștrii foarte buni comunicatori”, a transmis liderul municipal al PNL Târgu Jiu.

  Planuri de viitor

  În privința unei viitoare candidaturi, Marcel Romanescu susține că va candida doar dacă stă bine în sondaje. „Nu vreau să fiu o piatră de moară pentru organizația municipală. Dacă în 2024 Marcel Romanescu nu este cel mai bine susținut lider de la PNL, oricând voi face un pas lateral. Nu voi sacrifica niciodată partidul pentru interesul meu propriu. Dacă unul din colegii mei, din echipă, în 2024 este mai bine poziționat decât mine, pot oricând să merg pe o funcție de viceprimar, de city manager, cu expertiza mea ca să îl pot susține. Din păcate, politica de astăzi este una de cumetrie. Ne punem candidați sau președinți pentru că ne plac ochii lor. Ne sunt foarte apropiați și liniștiți”.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!