spot_img
24.5 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 9, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRomanescu: „PSD este formațiunea politică numărul unu”

  Romanescu: „PSD este formațiunea politică numărul unu”

  Liderul PNL Târgu Jiu critică lipsa de implicare a liderilor liberali în ceea ce privește soarta partidului. Marcel Romanescu susține că PNL-ul pierde teren, de la o zi la alta și nimănui nu-i pasă. Acesta atenționează, prin declarația sa, că PSD este formațiunea politică numărul unu.

  La nivel local, o parte din membrii de partid încă nu sunt convinși că Dan Vîlceanu a revenit pe funcția de șef, așteptând o decizie clară, în acest sens, de la centru.
  „Lucrurile nu sunt foarte clare. Eu aștept ca Biroul Permanent Național să ia o decizie. Din punctul meu de vedere, astăzi, nu este foarte bine precizat dacă Dan Vîlceanu este sau nu președintele PNL Gorj. Dânsul s-a autoproclamt, din nou, președintele organizației județene.

  Din punctul meu de vedere este o mică problemă legată de statutul PNL, dumnealui a obținut a doua poziție în PNL, pe perioada a 6 luni și, din punctul meu de vedere, trebuie găsită o soluție. Nu putem rămâne în incertitudine, trebuie să știm ce vor face în 2024. Sunt foarte mulți dintre colegii mei care așteaptă un răspuns. Dacă lucrurile sunt clare și Dan Vîlceanu conduce până în 2024 , măcar știm ce avem de făcut”, a declarat Marcel Romanescu, pentru Radio Infinit.

  Se mințeau prin sondaje

  Romanescu se așteaptă ca, în viitoarele alegeri, PNL, la Gorj, să fie zdrobit, politic vorbind. „Faptul că am fost mai vocal decât colegii mei nu înseamnă că sunt rău intenționat. Vreau binele PNL și vreau o strategie bună. Nu am demostrat că avem o strategie pentru a câștiga alegerile. Suntem într-o situație complicată, PSD este cu noi la guvernare, dacă până acum ne mințeam, prin sondaje, că stăm mai bine decât PSD, acum, e clar că PSD este formațiunea politică numărul unu.

  Trebuie să recunoaștem că, atunci când discutăm de forțele politice, PSD este pe prima poziție la nivel național, cu atât mai mult în Oltenia și județul Gorj. Suntem înt-o zonă ocupată de PSD. Am avut probleme și la parlamentare și la europarlamentare, pentru că nu poți să lipești imaginea candidatului de imaginea partidului”, a mai spus liderul PNL Târgu Jiu.

  În ceea ce privește sondajele, Romanescu este convins că PNL este în continuă scădere. „Am văzut tot felul de sondaje. Dacă 19 % de la nivel național ar vota PNL, în Oltenia e clar că rezultatul este mult mai slab”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!