spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăNews AlertRujan: "Este pură nesimțire!"

  Rujan: „Este pură nesimțire!”

  Declarațiile președintelui Klaus Iohannis sunt taxate de senatorul PSD Cristinel Rujan. Parlamentarul de Gorj susține că șeful statului, prin cele transmise în cea mai neagră zi a pandemiei, da dovada de nesimțire.

  „Președintele Iohannis vine și ne spune că „nu mai contează cine este vinovat” pentru dezastrul sanitar și umanitar prin care trece România.
  Ba contează! Voi sunteți vinovați!
  PSD era de vină și când ploua! Acum, vine un iresponsabil care, nu cu mult timp în urmă, delira că am învins pandemia, și încearcă să ne convingă că nu mai contează nimic?!? Își bagă capul în nisip, precum struțul, și uită de toți incompetenții pe care ni i-a băgat pe gât în guverne succesive? Are tupeu să facă pe niznaiul când relaxarea de vară, miile de oameni adunați la împărțirea ciolanului, lipsa testărilor și a medicamentelor în spitale, morgile pline și ambulanțele ticsite de oameni bolnavi se revarsă la toate emisiunile de știri?
  În cea mai neagră zi a pandemiei, să vii cu un astfel de discurs este pură nesimțire!”, a transmis senatorul PSD Cristinel Rujan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: