spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesRușeț: “Dan Vîlceanu s-a văzut un fel de Victor Ponta”

  Rușeț: “Dan Vîlceanu s-a văzut un fel de Victor Ponta”

  Fostul senator liberal, actual consilier județean din partea PMP, Ion Rușeț, comentează situația din PNL Gorj. Acesta susține că liderii centrali care au decis eliminarea lui Vîlceanu din funcția de lider, sunt cei care îl vor cocoța pe Iordache în fruntea organizației județene. Ion Rușeț afirmă că Vîlceanu și-a decis soarta când s-a transformat într-un Ponta2.

  “Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu sunt pe burtă, pentru că vor fi marii perdanți din PNL. Ascensiunea lui Dan Vîlceanu în partid și la nivel național a fost fulgerătoare, la fel ca și căderea. Momentul actual este cel pe care Vîlceanu l-a pregătit atunci când a fost pe “cai mari” și a deranjat oamenii de putere din PNL. Domnul Vîlceanu trebuia să plece, lucrurile erau clare! Așa este politica! Faptul că domnul Romanescu a dat câteva bobârnace dure organizației județene i-a făcut pe cei de la București să ia măsuri. PNL Gorj funcționa diferit. Domnul Vîlceanu, ajungând atât de sus, a uitat să vorbească cu baza organizației. El s-a văzut un fel Victor Ponta care venea o dată, de două ori, la Gorj. Această slabă comunicare i-a adus deservicii. Faza cu memorandumul semnat de primarii liberali a fost o gafă. Și-a pus în pericol colegii primari, nu avea voie să facă așa ceva! Aceiași primari care au semnat memoriul au fost la învestirea Cristinei Cilibiu. Aceiași primari care erau fioroși de eventuala venire a lui Iordache, după învestire, au spus că discuțiile cu noul prefect au fost o întâlnire prietenoasă”, a declarat Ion Rușeț.

  În privința situației actualului prefect, în opinia lui Ion Rușeț, Cristina Cilibiu este deja membru PNL. “Cristina Cilibiu nu era membru PNL la momentul numirii pe funcția de prefect. Eu sunt ferm convins că acum este. Eu am spus-o că la PNL Gorj există un președinte din umbră, Ion Iordache”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: