spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticS-a stins din viață președintele PMP Rovinari

  S-a stins din viață președintele PMP Rovinari

  Alexandru Nedelcu, președintele PMP Rovinari, s-a stins din viață. Acesta a candidat pentru Primăria Rovinari. Se descria ca un om de afaceri, de profesie inginer, specialitatea energetică. El deținea o firmă de construcții montaj echipamente industriale și echipamente termoenergetice. A lucrat în termoncetrale, rafinării și în afara țării.

  „Cu durere in suflet si sincere regrete, anunțăm încetarea din viata a colegului nostru Alexandru NEDELCU, Președinte al Partidului Mișcarea Populară – Rovinari!
  Dumnezeu sa-l odihnească în pace!
  Condoleante familiei!
  Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Sineasca-Craiova, Dolj începând de astăzi, marti, 07 iunie 2022, după ora 18.
  Inmormântarea va avea loc joi, 09.06.2022, Cimitirul Sineasca“, a transmis președinte PMP Gorj, Nicolae Davițoiu.

  Era directorul executiv al unui cluster

  Alexandru Nedelcu făcea parte din Clusterului Inovativ MANAGEMENTUL ENERGIEI ȘI DEZVOLTĂRII DURABILE,

  Profesor universitar dr. ing. Racoceanu Cristinel a transmis și el un mesaj: „Membru fondator și director executiv al Clusterului Inovativ MANAGEMENTUL ENERGIEI ȘI DEZVOLTĂRII DURABILE, absolvent al programului de studii universitare de licență MANAGEMENTUL ENERGIEI și al programului de studii universitare de masterat TEHNOLOGII AVANSATE DE PRODUCERE A ENERGIEI din cadrul Facultății de Inginerie a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, un absolvent cu care ne mândrim, SANDU NEDELCU va rămâne în inimile celor care l-au cunoscut așa cum a fost până în ultima clipă a vieții : un om cu suflet bun, un om cinstit, un exemplu de profesionalism în ingineria energetică. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească !“

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: