spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesȘedință de Guvern la Gorj? Weber: am stabilit ca până în toamnă...

  Ședință de Guvern la Gorj? Weber: am stabilit ca până în toamnă întreg Guvernul să fie prezent aici!

  Weber vrea să aducă tot Guvernul Dăncilă în Gorj. Nu doar pentru discuții cu cetățenii ci pentru a participa la o ședință de Guvern. Liderul PSD Gorj susține că printr-o astfel de acțiune ar avea de câștigat ambele părți implicate, atât oamenii cât și oficialii.

  „Există preocupare pentru membrii Guvernului ,chiar am discutat cu doamna prim ministru despre vizitele în județul Gorj și am stabilit ca până în toamnă întreg Guvernul să fie prezent aici, invitându-i la o ședință de Guvern în Gorj. Atunci când oamenii sunt la fața locului eu zic că este mult mai aplicat și mai folositor. Ar fi o premieră pentru România ca o ședință de Guvern, în adevăratul sens, să aibă loc în teritoriu”,  declarat președintele PSD Gorj Mihai Weber.

  Prima vizită, cu fermierii

  Între timp la Gorj sunt așteptați, pe rând mai mulți oficial, ministrul Agriculturii anunțându-și din nou vizita. „Domnul ministru Daea are o vizită programată în Gorj și am stabilit ca vizita să aibă loc săptămâna viitoare, este o vizită în care se va întâlni cu toți fermierii și agricultorii”, a mai declarat liderul politic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: