spot_img
Altele
  AcasăPoliticSenator despre acțiunile prefectului de Gorj: “Când ești mic, te iei de...

  Senator despre acțiunile prefectului de Gorj: “Când ești mic, te iei de oameni mari”

  Atacurile lansate în spațiul public de liberalii gorjeni sunt un spectacol ieftin. Cel puțin asta susține senatorul PSD, Cristinel Rujan, care îl aseamănă pe prefectul de Gorj, Iulian Popescu, cu un pârâiaș ieșit din matcă. Parlamentarul este convins că după perioada electorală Popescu se va întoarce acolo unde îi este locul…în matcă.

  „Când ești mic, te iei de oameni mari. Este un principiu bătătorit și consfințit încă din înscrierile lui Machiavelli, în care, prin mijloace neortodoxe, încerci să te iei de cel puternic ca să pari și tu important. Este clar că sunt derapaje, ieșiri din matcă. Ca o prezentare plastică: este precum un pârâiaș care a ieșit din matca sa și are pretenția unui râu sau chiar fluviu. Natura reglează lucrurile astea și, viața politică va readuce pârâiașul în matca sa firească. Toate forțările textelor legale și această efervescentă de prezentare publică a unor lucruri negative sunt pur și simplu un spectacol ieftin care nici măcar la statul de circ nu poate fi circumscris”, susține Cristinel Rujan.

  În privința campaniei electorale, senatorul PSD susține că atât el cât și întreaga echipă a PSD Gorj va duce o campanie bazată pe proiecte și investiții. Rujan afirmă că se vor apăra, la nevoie, se neadevărurile lansate în spațiul public de adversari, însă, fără a coborî pragul decenței. „Eu insist și reiterez faptul că noi, PSD, nu vom duce campanii murdare. Ne menținem în rigorile bunului simț. Sigur, ne vom apăra, dar nu vom coborî nivelul bunul simț, să ajungem în zona de mizere comportamentală unde probabil vor încerca să ne ducă unii sau alții. Simt anumite poziționări negative, al unor campanii fără scrupule, cu certitudine vor fi o astfel de manifestare, dar nu de la noi. Cetățenii vor discerne între cele două modalități de manifestare: una serioasă, bazată pe aspecte concrete, măsuri, propuneri clare, sustenabile, cu indicarea unor surse de finanțare și, pe de altă, parte mizerii împroșcate în spațiul public pentru a duce o discreditare a adversarilor politic în opinia cetățeanului. Dar noi, PSD, suntem pregătiți să ne apărăm prin modalități legale, cu decență și cu bun simț și sunt convins că oamenii au capacitatea să își dea seama și să facă diferența între bine și rău”, a ai declarat senatorul PSD de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: