spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăPoliticTârgujienii cred în echipa PSD Gorj

  Târgujienii cred în echipa PSD Gorj

  Președintele Partidului Social Democrat Gorj, Mihai Weber, alături de candidații propuși de PSD pentru Parlamentul României, a fost prezent în mijlocul târgujienilor, în acest sfârșit de săptămână. Căldura cu care a fost primită echipa, le dă social democraților speranța că rezultatul alegerilor din data de 6 decembrie va da Partidului Social Democrat posibilitatea să preia frâiele țării și să o readucă pe drumul cel bun. Micii comercianți prezenți în piețele din Târgu Jiu au înțeles că implicarea reprezentanților PSD a făcut ca deciziile greșite luate de Guvernul PNL să nu fie aplicate până la capăt. Faptul că reprezentanții actualei guvernări au dorit închiderea piețelor, i-a făcut pe oameni să își dea seama de faptul că pentru PNL agricultorii autohtoni și micii producători nu fac parte din programul lor de guvernare. Nu doar măsurile dure de restricționare a producătorilor români, în favoarea marilor lanțuri comerciale, i-a determinat pe oameni să își piardă încrederea în PNL, ci și faptul că pentru agricultură, partidul aflat la guvernare nu propune programe concrete de sprijin.

  În guvernarea 2017-1019, Partidul Social Democrat a demonstrat că România poate face din nou performanță în agricultură. Dovadă stă faptul că, în 2019, țara noastră a ocupat prima poziție la nivel european la producția de porumb și floarea-soarelui. PSD a stimulat financiar agricultura în perioada în care s-a aflat la guvernare, astfel încât cifra de afaceri în acest domeniu a crescut cu 26% în doar 3 ani.

  Gorjenii au înțeles faptul că prioritățile Partidului Social Democrat sunt chiar nevoile lor și au încrederea în echipa PSD la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

  – Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană PSD GORJ
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – CUI mandatar financiar coordonator 11200020

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!