spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateAncheta incendierii Stânei Ștefanu este condusă de șeful de la Investigații Criminale

  Ancheta incendierii Stânei Ștefanu este condusă de șeful de la Investigații Criminale

  Anchetatorii s-au deplasat astăzi la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, care a fost distrusă în urma unui incendiu pus în mod intenționat. Oamenii legii au căutat indicii care să-i conducă la modul de incendiere și la autorii acestei fapte.

  Ancheta este condusă de șeful Servicilului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Voineasa.

  „Șeful de la INVESTIGAȚII CRIMINALE din cadrul Poliției Stațiunii Voineasa, Bunget Viorel, fiind sprijinit de de către lucrători din cadrul ISU VÂLCEA s-au implicat și fac verificări complexe în vederea identificări și tragerii la răspundea penală a făptuitorilor.

  Am încredere în aceste organe abilitate care își vor face datoria și care vor stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs incendiul, folosind tehnică ultramodernă.

  Cu atâta tehnologie prin sateliți e doar o chestiune de timp“, este mesajul transmis de către băcița Mărioara Babu, care se ocupă de Stâna Ștefanu.

  Stâna Ștefanu, o atracție turistică

  Incendiul a avut săptămâna trecută. Stâna a ars din temelii.

  Locul a devenit o adevărată atracție turistică pentru cei care vizitează Transalpina. Turiștii veneau să deguste mâncărurile tradiționale, stâna obținând chiar certificatul de Produs Tradițional pentru „tocana de oaie“. De asemenea, vizitatorii erau întâmpinați de măgăruși, câini ciobănești foarte cuminți și se puteau fotografia cu cojoacele tradiționale ciobănești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: