spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăPoliticTudor a rămas pe dinafară! „Nu mă deranjează că nu a răspuns...

  Tudor a rămas pe dinafară! „Nu mă deranjează că nu a răspuns la telefon nici Romanescu, nici Alin Văcaru”

  S-au încheiat curtările după ce Marcel Romanescu a bătut palma cu Gabriel Coica. Deranjat că nu a fost inclus în negocieri, Adrian Tudor susține că nu se va resemna și că va face „opoziție constructivă” în Consiliul Local. Liderul Verzilor afirmă că nu a avut cu cine să stea de vorbă.

  După perioada de liniște Adrian Tudor trece la noi atacuri, la adresa primarului Marcel Romanescu. „Partidul Verde este hotărât să-i schimbe strategia de joc din teren și o să-l punem pe domnul Messi talent  la treabă pentru târgujieni. Administrația nu înseamnă funcționare, prin faptul că se mătură, că se cumpără gard viu sau că se dau bani pentru Poliția Locală. Așteptăm cu nerăbdare să existe în Consiliu Local proiecte care să dezvolte orașului.Nu mă deranjează că nu a răspuns la telefon nici Romanescu, nici Alin Văcaru, dar îmi pare rău Pro România este o remarcă, a unor oameni politici cu interse de grup. În Consiliul Local lucrurile nu sunt confortabile. Chiar dacă 11 consilieri e majoritate simplă, riscurile sunt foarte mari. Sunt convins că vor exista și surpize. Sper ca PSD să nu facă opoziție doar de dragul de a face și sper să fie discuții argumentate. Noi vom avea proiecte de hotărâre pentru că ne dorim să facem o opoziție constructivă”, a mai afirmat consilierul local.

  Nu vrea parlamentar!

  În ceea ce privește pregătirile pentru campania pentru alegerile parlamentare, Tudor susține că nu își dorește un loc fruntaș pe liste. “Partidul Verde își propune să câștige un scor peste Pro România. În acest moment pot să spun că nu îmi doresc să deschid lista. La Deputați vom merge cu un reprezentat al societății civile, cu dragă inimă eu voi fi pe locul doi. La Senat, vom merge cu domnul Sorin Ghimiș, un om nou în politică, ce a luat într-o lună de zile, jumătate din voturile pe care le-a luat deputatul Alin Văcaru, în condițiile în care nu avem organizații în județ”, a mai transmis Adrian Tudor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: