spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticUn nou discurs antieuropean la o întâlnire AUR

  Un nou discurs antieuropean la o întâlnire AUR

  Discursul unuia dintre conducătorii partidului AUR, Claudiu Târziu, agită din nou spiritele. Senatorul Claudiu Târziu a lansat noi declarații antieuropene, duminică, acuzând Comisia Europeană că nu este altceva decât „noua Înaltă Poartă”.

  Acuzațiile făcute de reprezentantul AUR, la o întâlnire de partid, încearcă să alimenteze sentimente naționaliste și anti-europene, prin asocierea Comisiei Europene cu o entitate negativă, precum „Înaltă Poartă”.

  „Ce este Comisia Europeană? Nu este altceva decât noua Înaltă Poartă. Acolo unde se hotărăşte destinul popoarelor supuse, acolo unde se clocesc ideologii criminale, acolo unde sunt unşi noii şefi de stat şi de guvern, acolo unde se plăteşte tributul.” a spus Claudiu Târziu de la tribuna evenimentului politic.

  Prin aceste discursuri, AUR încearcă să intre în atenția presei, pentru creșterea notorietății, și să atragă voturi, în speranța de a câștiga alegerile. Nu este pentru prima dată când AUR, recunoscut ca un partid prorus, se plasează împotriva Uniunii Europene, din care România face parte.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!