spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesVicepreședinte PSD Târgu Jiu: „Aș candida împotriva oricui”

  Vicepreședinte PSD Târgu Jiu: „Aș candida împotriva oricui”

  Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj

  Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, declară că ar candida fără temere împotriva actualului primar Marcel Romanescu de la Târgu Jiu. Cândva colegi de partid, precum și la Prefectura Gorj, prin funcțiile de conducere ocupate, cei doi sunt acum din tabere politice diferite.

  „Aș candida împotriva oricui. În momentul în care știi că cineva nu a făcut nimic, nu ai frică să candidezi. În 2024 sper să fie un candidat serios din partea PSD. Să fim toți în jurul lui, să îl susținem. PSD este pregătit pentru a veni cu o echipă puternică. Sunt oameni care cresc frumos și o să facem o figură frumoasă. PSD, la nivelul Municipiului Târgu Jiu, va avea candidat propriu. În momentul în care va exista vreo înțelegere pentru vreo alianță PSD-PNL, dictată de la centru, președinte organizației este pregătit să găsească varianta optimă”, a declarat Liviu Andrei la radio Accent.

  În privința speculațiilor ce vizează venirea lui Marcel Romanescu la PSD, Liviu Andrei susține că nu agreează o astfel de măsură. „Nu cred că este o variantă. În schimb, s-ar putea să fie o variantă de candidatură la nivelul coaliție PSD-PNL. Dar, o altfel de chestiune eu nu agreez. Dacă se va întâmpla așa, va rămâne Cosmin Popescu la Consiliul Județean. Din punctul meu de vedere, Cosmin Popescu, dacă candidează chiar independent, câștigă fără niciun fel de problemă”.

  Fără emoții pentru 2024

  Fostul prefect de Gorj consideră că, în 2024, candidatul PSD va câștiga Primăria Târgu Jiu fără niciun fel de emoție, problemele actualeurmând să-l scoată pe actualul edil din cursa electorală. „Municipiul Târgu Jiu este cel mai aglomerat oraș din această țară. Dacă cauți un loc de parcare îl găsești peste o săptămână. Pe unde merg aceste trotinete electrice aduce recent în oraș? Ele și bicicletele merg pe anumite piste speciale, că provoacă accidente, nu a gândit nimeni chestiunea aceasta. Mizerie, mergem la un restaurant și punem o hârtie albă pe masă, se umple de praf. În subsoluri înoată șobolani și a fost o misiune pe care și-a asumat-o în 2020 actuala administrație. Administrația asta trebuia să facă ceva să rezolve niște probleme, nu să facă altele”, a mai declarat Liviu Andrei la același post de radio.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!