spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesVîlceanu: " Domnul Iordache a venit în PNL pentru că existam eu"

  Vîlceanu: ” Domnul Iordache a venit în PNL pentru că existam eu”

  Deputatul Dan Vîlceanu îi amintește senatorului Ion Iordache că datorită lui a ajuns parlamentar. Acesta vede posibilă, însă, o  răsturnare de situație, în care el va reveni la putere, chiar dacă nu mai e în grațiile actualei conduceri a PNL, iar Iordache i-a luat locul la conducerea PNL Gorj. Până una – alta, Vâlceanu condamnă aspru acțiunile acestuia.

  Dan Vîlceanu susține că nu are o problemă cu faptul ca liberalii s-au delimitat de el. Acesta așteaptă momentul ca roata să se întoarcă și el să fie din nou în cărți: „Faptul că, la un moment dat, are cineva o problemă cu mine și zice, hai să-l dăm pe ăsta afară din partid, nu e problemă. Pleacă ei, mă-ntorc eu!” a declarat deputatul Vîlceanu la Gorjonline.

  „Nu îl punea nimeni președinte”

  Vâlceanu spune că, între timp, organizația județeană a PNL are de pierdut. Acesta susține că Iordache nu cunoaște echipa liberală și acționează de unul singur, ceea ce îi va aduce pierderi la viitoarele alegeri. De asemenea, fostul șef al organizației spune că Iordache ar fi rămas pe dinafară, dacă nu îl primea el în partid.
  „Domnul Iordache a venit în PNL pentru că existam eu. Altfel, nu îl punea nimeni președinte”, a mai declarat Dan Vîlceanu.

  „PNL pierde Târgu Jiul”

  „Nu regret decât faptul că nu am reușit să îi fac să înțeleagă și ei ce responsabilitate există față de o întreagă filială și că nu poți să te comporți așa. Pentru mine, faptul că vom pierde Târgu Jiul este o problemă. Și vă spun că nu s-ar fi comportant nimeni la modul cum s-a comportat actuala conducere, dacă ar fi fost în partid când am câștigat toate aceste localități. Dacă Romanescu trece la PSD, cum se pare că se va întâmpla, PNL pierde Târgu Jiul. Iordache nu a știut cum s-a câștigat Târgu Jiul. PSD, mâine, poate să pună pe cine vor ei candidat la CJ, vor câștiga pentru că au primari”, a ținut să precizeze fostul șef al PNL Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: