spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesVîlceanu : „Nu am avut un război cu Marcel Romanescu. El are...

  Vîlceanu : „Nu am avut un război cu Marcel Romanescu. El are cu mine”

  Dan Vâlceanu și Marcel Romanescu, atunci zâmbitori, acum dușmani declarați

  Colegi în partid dar adversari pe teren. Liberalii gorjeni continuă să se faulteze. Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susține că nu înțelege poziția primarului Marcel Romanescu de a continua un război început în urmă cu 6 ani de zile.

  Vîlceanu afirmă că, în campaniile din 2017 și 2020, a trecut peste cuvântul lui Ludovic Orban, președintele PNL, la vremea aceea, pentru a-i da girul lui Marcel Romanescu să candideze ca primar.

  Edilul târgujian îl contrazice și cere ca, în sondajul anunțat, să fie inclus și președintele PNL Gorj.

  Pentru prima dată, liderul PNL Gorj recunoaște situația care a dus la discuțiile în contradictoriu cu președintele PNL Târgu Jiu. Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu au avut primul schimb dur de replici în 2017, cu ocazia alegerilor locale parțiale.

  „Nu am avut un război cu Marcel Romanescu. Poate fi spus că el are cu mine. Situația durează de 5-6 ani, a devenit o chestiune normală. Eu cred că nu mă iartă că l-am pus, în 2017, candidat și că l-am pus și în 2020, împotriva deciziei lui Ludovic Orban. La toți ne vine rândul, doar că unii vor ca acel rând să vină cât mai târziu. Nu e nimeni și nimic veșnic”, a declarat liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, la un post de radio local.

  Președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, îl contrazice. Primarul Municipiului Târgu Jiu afirmă că nu a avut parte de susținerea prezentată de Dan Vîlceanu, ba dimpotrivă. “Nu m-a susținut domnul Dan Vîlceanu în totalitate nici când am candidat la alegerile trecute. Am câștigat pentru că oamenii m-au ales. La alegerile locale nu poți să impui, ca la parlamentare, sau ca la Consiliul Județean, pe cineva, pe ultima sută de metri. Dacă se va face vreun sondaj, îmi doresc ca în acel sondaj să fie și domnul Dan Vîlceanu, și domnul Marcel Iacobescu, prefect de Gorj, doamna Dana Constantinescu, inspector general, să intre în acel sondaj și să ne comparăm”, afirmă liderul PNL Târgu Jiu.

  3 COMENTARII

  1. Acum când ciolanul nu mai are carne câinii au început să mârâie unul la altul.Se vor duce în anonimat pentru că oamenii nu vor să-și amintească de figurile urate.

  2. Si noi care credeam ca Valceanu nu o sa mai ,,scoata capul” in public !
   Se vede ca e gros ,,ambalajul” ….
   Asteptam, totusi, demisia sa din fruntea organizatiei judetene !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!