spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateAntonia și Alex Velea concertează la Târgu Jiu

  Antonia și Alex Velea concertează la Târgu Jiu

  Municipiul Târgu Jiu va găzdui, de săptămâna viitoare, o nouă rundă de concerte în aer liber. Sunt așteptați artisti de renume, care vor susține recitaluri cu ocazia Zilelor Absolvenților.

  Evenimentele au loc în perioada 30 mai-3 iunie pe Stadionul Municipal din oraș. Ca și anii trecuți, elevii din anii terminali vor avea parte de manifestări grandioase la Târgu Jiu. De această dată, la solicitarea absolvenților, autoritățile vor încheia fiecare seară a festivităților cu un concert susținut de artiști aleși chiar de elevi.

  “Antonia și Alex Velea sunt doar două exemple de artiști care vor urca pe scenă. În perioada imediat următoare, o să publicăm calendarul cu toate evenimentele, pe zile. Așa cum am stabilit la nivelul Primăriei Municipiului Târgu Jiu la aceste evenimente pot participa toți cei care își doresc. Nu sunt evenimente dedicate doar pentru absolvenți, pot să vină părinți, cetățeni ai municipiul Târgu Jiu. Spațiul din incinta stadionului ne permite să primim peste 12 mii de persoane. Chiar îmi doresc să văd arena plină”, a declarat primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!