spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăPoliticVot împotrivă păcănelelor, dat de parlamentarii gorjeni

  Vot împotrivă păcănelelor, dat de parlamentarii gorjeni

  Una dintre cele mai așteptate măsuri a trecut de votul aleșilor din Parlament. Este vorba despre limitarea industriei jocurilor de noroc. La Gorj, în special în orașe, sălile de jocuri s-au înmulțit la ciupercile. Tinerii sunt atrași ca un magnet din dorința de „a face bani ușor”.

  Deputatul PSD, Claudiu Manta, este convins ca noile măsuri adoptate vor stopa avântul luat de activitatea sălilor de noroc.

  „Am votat un proiect de lege inițiat de P.S.D., care limitează drastic industria jocurilor de noroc. Am convingerea că am făcut un lucru bun pentru gorjeni și pentru români. Această afacere a unora a fost întreținută cu prețul unor destine, al unor familii. Sunt oameni care și-au pierdut întreaga agoniseală sau chiar mai rău, și-au pierdut membri ai familiei, deveniți dependenți de jocurile de noroc. Conform proiectului votat, această industrie este taxată suplimentar. Totodată, sălile de jocuri de noroc nu mai pot funcționa în localități cu mai puțin de 15.000 de locuitori”, transmite Claudiu Manta, deputatul de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: