spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesWeber: „Anghel Saligny, sume duble față de PNDL II”

  Weber: „Anghel Saligny, sume duble față de PNDL II”

  S-au aprobat toate proiectele depuse de primarii gorjeni pe programul Anghel Saligny, a anunțat deputatul PSD de Gorj Mihai Weber, sumele fiind duble, față de PNDL II. 

  „Toate cererile depuse de primari s-au aprobat. Pe apă, canal și infrastructură rutieră avem sume duble față de PNDL II, peste 1100 de milioane de lei. Vor fi lucrări pentru gaze, dispensare, școli. În toate zonele se va lucra. Unde primarii s-au implicat se va investi. Sunt utilități de bază, imperios necesare pentru comunitate. Consiliul Județean are două pachete de drumui județene care vor lega toate localitățile deficitare. Vorbim de sume importante pe peste 140 de milioane de lei”, a declarat deputatul Mihai Weber.

  Pe de altă parte, liderul PSD Gorj spune că măsurile impuse de PSD, din momentul intrării la guvernare, vizează majoritatea categoriilor sociale. „Tot timpul PSD a fost un partid pentru marea majoritatea a categoriilor sociale din România. Sunt măsuri concrete pe care le-am implementat de când am venit la guvernare. Am impus sprijin pentru români, sprijin social pentru persoane vulnerabile, punctul de pensie crescut, alocații mai mari pentru copii, salariul minim l-am dus la 2250 lei. Cîțu s-a împrumutat într-un an jumate cât nu s-a împrumutat România în 20 de ani. Ce ai făcut domnule cu banii, că au fost doar tăieri?! Noi, PSD, am găsit soluții pentru familiile defavorizat, le-am ajutat. Oamenii sunt preocupați acum de prețurile pentru consum, nu îi mai interesează criticile venite din partea celor care au plecat de la guvernare. Opoziția are un rol important, dar nu poți să vii acum să spui că nu e bine, după ce nu ai făcut nimic”, a mai transmis Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: