spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, iunie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitatePe cine dă vina Romanescu pentru lucrările întârziate din Târgu Jiu

  Pe cine dă vina Romanescu pentru lucrările întârziate din Târgu Jiu

  Situație delicată la Târgu Jiu. Autoritățile susțin că cetățenii care fac sesizări pe tema șantierelor din oraș sunt responsabili de fiecare zi de întârziere a lucrări.

  Marcel Romanescu afirmă că nemulțumirile cetățenilor duc la sistarea finanțării pentru lucrarea respectivă.
  Cele mai multe sesizări vizează șantierul Calea Eroilor din Târgu Jiu. Lucrarea prelungită la infinit a fost contestată atât de oameni politici importanți, ONG-uri cât și cetățeni care își vor duce, din nou, copiii la școală pe o stradă cu denivelări și gropi.

  „Pe Calea Eroilor sunt foarte multe de sesizări. Avem sute de sesizări făcute nu către noi, că dacă le-ar face către noi le-am răspunde. Orice sesizare făcută de o persoană pe lucrări pe fonduri europene presupune suspendarea plăților pentru cei care efectuează lucrarea. La Școala Săvoiu suntem avansați pentru că am cerut constructorului ca la 1 septembrie lucrarea să fie avansată ,să nu fie probleme. Acolo au apărut primele sesizări și s-a suspendat plata. Are trei milioane de lei de decontat. Ai făcut sesizare către Ministerul Dezvoltării, ne anunță că au fost sistate finanțările pe obiectivul respectiv și nu este normal”, susține primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. OARE ROMANESCU SE ASTEAPTA LA FELICITARI DUPA CUM AVANSEZA LUCRARILE PE CALEA EROILOR CARE AU FACUT NUMAI GREUTATI OAMENILOR DIN ZONA.NUMAI GURA CE ESTE DE DOMNUL PRIMAR.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: