spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesWeber: CEO a primit cei 1,2 miliarde de EURO

  Weber: CEO a primit cei 1,2 miliarde de EURO

  Deputatul Mihai Weber anunță că Guvernul României a alocat, în ședința de azi, suma promisă de 1,2 milarde de euro pentru Complexul Energetic Oltenia (CEO), compania urmând să-și sporească, de acum, capacitatea de producție.

  Parlamentarul PSD Gorj a militat permanent pentru independența energetică a României, acest lucru înseamnând un mare plus și pentru economia țării.

  “Guvernul a aprobat bugetul Complexului Energetic Oltenia. ️Suma alocată companiei, 1️,2️ miliarde de euro din Fondul de Modernizare, reprezintă o reală oportunitate din perspectivă investițională. Astfel, cu banii pe care îi are la dispoziție, compania poate investi în mărirea capacității de producție a energiei, punând în aplicare PLANUL de dobândire a INDEPENDENȚEI ENERGETICE, pe care ne-o dorim cu toții. Pentru PSD, Complexul Energetic Oltenia reprezintă o prioritate în rândul producătorilor autohtoni de energie, care poate contribui semnificativ la securitatea energetică a României”, a declarat parlamentarul PSD, liderul organizației județene de la Gorj, Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: