spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateCasa Tineretului, reabilitare prin CNI

  Casa Tineretului, reabilitare prin CNI

  Consiliul Județean Gorj a predat Casa Tineretului din Târgu Jiu Ministerului Dezvoltării, pentru a fi reabilitată, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Predarea, pe bază de protocol, a fost aprobată prin votul aleșilor, în cadrul sedinței de consiliu de azi, 28 aprilie 2022.

  “Se aprobă predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții ,,C.N.I.” S.A., pe bază de protocol, a amplasamentului reprezentat de construcție și terenul aferent acesteia, imobil situat în municipiul Târgu-Jiu, strada Nicolae Titulescu, nr. 8, județul Gorj, aflat în proprietatea publică a Județului Gorj, în suprafață construită de 1192 mp și teren aferent în suprafață de 2784 mp, identificat potrivit Cărții funciare nr. 56219, nr. cadastral/topografic 56219 și nr. topografic 56219 – C1, liber de orice sarcini, în vederea și pe perioada realizării de către „C.N.I.” – S.A. a obiectivului de investiții „Reabilitare și modernizare imobil situat în municipiul Târgu-Jiu, str. Nicolae Titulescu, nr. 8, județul Gorj”, se arată în proiectul de hotărâre votat de consilierii județeni. Principalele categorii de lucrări ce se vor executa în cadrul obiectivului de investiție, sunt la structura si arhitectura imobilului dar și lucrări la instalațiile electrice, sanitare , termice. Valoarea totală a obiectivului de investiție este 26.258.081,33 lei , din care valoarea finanțată de U.A.T. – Județul Gorj, este de 706.740,63 lei.

  Vor funcționa cursuri ale Școlii Populare

  Scopul realizării obiectivului de investiții este de asigurare a unor condiții optime de organizare și desfășurare a activității de instruire în cadrul Școlii Populare de Arte ,,Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu, precum și asigurarea unui spațiu adecvat pentru desfășurarea de activități culturale diverse: spectacole, concerte, expoziții.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: