spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticWeber consideră necesară vizita lui Ciucă în Gorj

  Weber consideră necesară vizita lui Ciucă în Gorj

  Și social-democrații așteaptă vizita premierului Nicolae Ciucă, nu doar liderii de sindicat din CE Oltenia. Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, spune că premierul trebuie să răspundă la toate întrebările care creează panică la ora actuală în rândul angajaților din minerit și energie.

  Liderul PSD Gorj susține, în continuare, că este nevoie de soluții clare pentru CE Oltenia. Din calitatea de colegi de coaliție, social-democrații de la Gorj cer răspunsuri pentru mineri și energeticieni.
  „Dorim, de la partidul din coaliție, să existe implicare. Sunt foarte multe întrebări fără răspunsuri la CE Oltenia. Este foarte bună această vizită a prim-ministrului Ciucă. Ba se închide, ba nu se închide, ba sunt trimiși oameni acasă, ba se mențin grupurile, ba nu se mențin, ba se fac angajări, ba nu se fac! Sunt convins că vom obține răspunsuri, că nu va fi ca vizita altui premier de la PNL, a domnului Orban, care ne-a umplut rucsacul de promisiuni. Acum este nevoie de soluții, pentru că CE Oltenia este o unitate extrem de importantă pentru soarta județului Gorj. Eu aș vrea ca la discuții să participe și reprezentanții sistemului energetic”, a anunțat deputatul de Gorj Mihai Weber.

  Social-democratul a declarat că, pentru Gorj, sunt esențiale fondurile puse la dispoziție prin programele de finanțare, printre care și Programul pentru o Tranziția Justă, care ar trebui să aplaneze problema închiderii mineritului.
  „Cei care s-au ocupat, de la bun început, de atragerea acestor fonduri sunt cei din echipa de la Consiliul Județean și merită toate felicitările, pentru că Gorjul este unul dintre cele 6 județe beneficiare.”, a mai spus Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!