spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăExterneO vedetă a folosit sperma înghețată a fiului său mort și o...

  O vedetă a folosit sperma înghețată a fiului său mort și o mamă-surogat, pentru a avea o nepoată

  O cunoscută actriță și vedetă de televiziune din Spania, Ana Obregon, în vârstă de 68 de ani, a spus că fiica ei proaspăt adoptată a fost concepută folosind sperma înghețată a fiului ei mort și este de fapt nepoata ei, reaprinzând o dezbatere asupra bioeticii mamelor-surogat și a dreptului copiilor la viață privată în Spania, relatează Reuters, potrivit hotnews.ro.

  Bebelușul în vârstă de câteva săptămâni, pe nume Ana Sandra, s-a născut dintr-o mamă surogat, identificată miercuri de revista Lecturas, ca fiind o cubaneză care locuiește în Miami, Florida.

  „Această fată nu este fiica mea, ci nepoata mea”, a declarat actrița TV Ana Obregon pentru revista ¡Hola! într-un interviu, pozând cu copilul pentru coperta.

  „Dacă aceasta a fost ultima dorință lăsată prin testament a fiului meu, cum aș putea să nu o fac?” a spus ea, adăugând că numai părinții care au pierdut un copil au dreptul să își exprime o opinie în această privință.

  Singurul copil biologic al lui Obregon, fiul ei Aless Lequio, a murit de cancer în 2020, la vârsta de 27 de ani. El era rudă, pe linia tatălui său, cu regele Spaniei Felipe al VI-lea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!