spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesWeber îi cere lui Pasti să mai aibă răbdare, dacă vrea să...

  Weber îi cere lui Pasti să mai aibă răbdare, dacă vrea să ajungă secretar de stat

  Cristian Toader Pasti este sfătuit de liderii PSD Gorj, cei pe care i-a criticat că nu se zbat suficient pentru a obține posturi în Guvernul Dăncilă, să mai aibă răbdare. Președintele executiv Mihai Weber spune că organizația județeană va primi vești bune de la centru în privința funcțiilor de secretari de stat. Deputatul a dat de înțeles că Gorjul va avea cel puțin doi oameni promovați la București.

  Declarațiile lui Pasti i-au iritat pe anumiți lideri PSD, care s-au văzut nevoiți să promită, din nou, că Liviu Dragnea nu va lăsa Gorjul pe dinafară la împărțirea funcțiilor de secretari de stat. Weber știe cine va fi propulsat la București, dar nu a vrut să dea nume deocamdată. „Am o veste destul de îmbucurătoare, dar vreau să se materializeze, în sensul că atunci când va fi publicată veți fi primii care veți afla despre lucrul acesta. Îmi place ca atunci când un lucru este făcut, să fie făcut până la capăt, nu la nivel doar de declarație. Vor fi câteva persoane și am în minte o persoană care va ocupa, cu siguranță, o poziție extrem de importantă și o altă persoană care, de asemenea, va merge într-o poziție. În câteva zile vom avea și nominalizările propriu-zise. Pot să apară și alte nume decât cele anunțate deja”, a declarat Mihai Weber.

  „Sunt și anumite presiuni”

  Președintele executiv al PSD Gorj crede că împărțirea funcțiilor de la București a dat naștere unor presiuni inclusiv la nivel local și le recomandă celor care vizează aceste posturi, în frunte cu Pasti, să mai aibă răbdare. „Există diverse abordări în interpretarea domnului Pasti. Nu cred că a fost așa de categoric poziționat, dimpotrivă, mie mi s-a părut că recunoaște eforturile pe care le facem la centru și că este destul de optimist, dar sunt și anumite presiuni. Intrând în această vâltoare, are parte și de anumite atacuri și răutăți ale oamenilor. Sunt sigur că știe și apreciază eforturile care se fac. Îl sfătuiesc într-un mod direct să mai aibă puțină răbdare și să ne bucurăm toți de rezultat”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: