spot_img
-0.9 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticWeber nu mai vrea „contestatari de meserie” la achizițiile publice

  Weber nu mai vrea „contestatari de meserie” la achizițiile publice

  Președintele PSD Gorj vrea termene mai scurte pentru soluționarea contestațiilor privind achizițiile publice. Mihai Weber va depune o inițiativă legislativă prin care vrea să scurteze la minimum timpul de așteptare pentru rezolvarea acestor probleme. Deputatul recunoaște că anumiți „contestatari de meserie” fac zile fripte instituțiilor publice care vor să deruleze investiții.

  „Săptămâna aceasta o să depun o inițiativă legislativă privind scurtarea termenelor contestațiilor lucrărilor publice și a termenelor din instanță, în sensul fluidizării acestei activități. S-a constatat că la nivel de investiții majore există și acei contestatari de meserie, care nu fac decât să blocheze anumite investiții. O să vedem care va fi forma finală, dar săptămâna asta o să depun inițiativa aceasta legislativă privind reducerea la minim. Discutăm de 3-5 zile de soluționare a contestațiilor la Consiliul pentru Soluționarea Contestațiilor și în instanțele de judecată în contenciosul administrativ, acolo unde sunt depuse aceste contestații”, a declarat președintele PSD Gorj.

  Amenzi mai mari

  Weber are în plan și măsuri mai aspre pentru cei care le dau de lucru pompierilor prin acțiunile iresponsabile de ardere a vegetației uscate. „De asemenea, tot săptămâna asta, împreună cu colegii parlamentari, vreau să depun o inițiativă privind majorarea contravențiilor celor care dau foc nejustificat. Ați văzut ce consecințe sunt. Chiar zilele trecute și în Gorj, la Novaci, acea intervenție a pompierilor, unde cineva a dat foc pentru a elimina reziduurile de pe teren, dar focul s-a extins la gospodării”, a mai spus deputatul de Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: