spot_img
26.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 24, 2024
Altele
  AcasăInterviuriWeber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă...

  Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

  Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu.

  Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului Ion Călinoiu ca director la această societate? Ați avut vreo implicare în această numire?
  Weber: Am să repet de câte ori va fi nevoie, până când toată lumea va înțelege că nu mă informează nimeni în legătură cu activitatea Aparegio. Nu se hotărăște la mine la birou, sau la PSD Gorj, programul de livrare a apei, angajările sau concedierile din cadrul acestei societăți. Există o conducere, un Consiliu de administrație și niște acționari. Aceste entități sunt singurele care pot emite decizii sau pot cere lămuriri în legătură cu activitatea acestei societăți. Mai departe, sunt doar bârfe și minciuni aruncate în spațiul public de adversarii politici ai PSD. Dacă este să am o părere legată de angajarea domnului Călinoiu, am să repet că nu eu trebuie să am o părere, ci directorul Aparegio și acționariatul acestei societăți. Probabil că domnul Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru care a luat această decizie. Nu am fost informat despre această angajare dar dacă îmi cerea cineva o parere consider că trebuia promovata o persoană tânără, dinamică și cu cunostinte in domeniu.
  Reporter: Dar totuși toată lumea știe că partidele s-au implicat în numirea membrilor de partid în diverse funcții. De ce la PSD Gorj spuneți că asta nu se întâmplă?
  Weber: Hai să facem o precizare necesară pentru a ieși din confuzia aceasta cu numirile făcute politic. Este o diferență foarte mare între recomandările făcute pentru posturi politice, posturi numite, și cele ocupate prin concurs sau contracte de management. Este firesc ca organizația să propună și să susțină un membru de partid pentru posturi politice (consilieri locali, primari, deputați, miniștri, secretari de stat, etc). Dar posturile din anumite societăți comerciale sunt rezultatul unor concursuri sau contracte de management la care partidul nu mai poate avea vreo implicare. Ca și în cazul Aparegio, managerul, în acest caz domnul Pătrășcoiu, își asumă toate deciziile pe care le ia în fața acționarilor și a Consiliului de Administrație. PSD nu-și poate asuma nici lucrurile bune pe care domnul Pătrășcoiu le face, așa cum nu își poate asuma nici nereușitele dânsului. PSD își poate asuma activitatea consilierilor locali, de exemplu, care referitor la Aparegio au propus foarte multe proiecte ce se vor derula în următoarea perioadă referitor la construirea unor rezervoare suplimentare de backup pentru apă și forarea de noi puțuri pentru perioadele secetoase.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!