spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăAdministratieWeber: Peste 100 de proiecte aprobate pentru Gorj, pe Anghel Saligny

  Weber: Peste 100 de proiecte aprobate pentru Gorj, pe Anghel Saligny

  Primarii gorjeni se pot apuca de treabă. Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber anunță că Gorjul se află printre cele 7 județe incluse la finanțare în această etapă a programului ”Anghel Saligny”, cu peste 100 de proiecte aprobate. Cele mai multe investiții vor fi în infrastructură rutieră și rețele de apă și canalizare.

  ” Aprobarea a peste o sută de proiecte prin programul ”Anghel Saligny”, transformă județul nostru într-un adevărat șantier! Mă bucur că Gorjul s-a aflat pe lista celor șapte județe din țară incluse la finanțare în această etapă. Infrastructura rutieră, de apă și canalizare au fost obiectivele avute în vedere în această fază, însă nu ne oprim aici. Următoarele ținte sunt ȘCOLILE, GRĂDINIȚELE, UNITĂȚILE MEDICALE și ALIMENTAREA CU GAZE!
  Sunt în continuare alături de toți primarii care au depus sau au pregătite proiecte pe acest program. Ca și PNDL I și II, programul ”Anghel Saligny” dă Gorjului un impuls puternic în dezvoltare.”, a transmis deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: