spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăPoliticWeber: "Salariul minim pe economie TREBUIE MAJORAT"

  Weber: „Salariul minim pe economie TREBUIE MAJORAT”

  Social- democrații militează pentru creșterea salariului minim pe economie. Deputatul PSD Gorj Mihai Weber a depus și în trecut un proiect ce viza majorări pe veniturile minimale din România, însă demersul nu a fost sprijinit de partidele aflate la guvernare. Acum, parlamentarul revine cu proiectul de creștere a salariului minim, cerând partenerilor de coaliție să-l susțină.

  „Salariul minim pe economie TREBUIE MAJORAT. Creșterea salariului minim în România este o normalitate și o obligatie. O spun chiar și oficiali ai Uniunii Europene.
  În legislatura 2016-2020, am depus în Parlament un proiect de lege care viza majorarea salariului minim pe economie la peste 700 de euro. Din păcate, niciunul dintre partidele de dreapta, care se aflau atunci la guvernare, nu au susținut acest proiect. Propunerea PSD este întărită și de acordul dintre Parlamentul European și statele membre UE, cu privire la regulile comune pentru garantarea unui salariu minim care să asigure un nivel de trai decent pentru cetățeni. Astfel, am revenit cu această propunere în Parlament și le cer partenerilor de coaliție să o susțină. Românii merită un trai mai bun!”, a transmis deputatul PSD, Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: