spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăSănătateA început activitatea în centrele de vaccinare. “Sunt doze suficiente la Gorj”

  A început activitatea în centrele de vaccinare. “Sunt doze suficiente la Gorj”

  Peste 350 de gorjeni s-au vaccinat în cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare. Cele mai multe imunizări s-au făcut în cele trei centre care funcționează în Municipiul Târgu Jiu. De mâine va începe vaccinarea și în localitatea Bîlteni.

  Primul târgujian care s-a vaccinat în centrul de la Stadion a declarat că speră să scape de grija îmbolnăvirii. Cetățeanul susține că a răspuns mereu afirmativ campaniilor de imunizare și că nu are dubii în privința protecției oferite de antidot. „M-am vaccinat pentru că îmi pasă. Am așteptat acest vaccin și nu m-am gândit nicio clipă că vaccinarea ar fi un pericol la sănătatea mea. Vreau să revin la viața mea, să mă bucur alături de nepoți, de copii și speră ca toți să aibă curajul meu”, ne-a transmis târgujianul.

  Stocuri suficiente

  Ultima tranșă de vaccin a ajuns în Gorj cu 24 de ore înainte ca persoanele de peste 65 de ani, programate online, să ajungă în centrele de vaccinare. Aproximativ 1000 de doze sunt în stocul DSP Gorj. „Sunt doze suficiente la Gorj. Centrul Regional Craiova ne-a repartizat, în wekend, 1170 de doze pe care le-am distribuit în teritoriu. Zilele următoare vom lua necesarul pentru următoarele trei zile”, a transmis directorul DSP Gorj Narcis Stoian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: