spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăSocialAdolescentă din Bălești, în stare critică după accidentul de la intrarea în...

  Adolescentă din Bălești, în stare critică după accidentul de la intrarea în Târgu Jiu. Are nevoie de ajutor

  O adolescentă în vârstă de 18 ani, din Bălești, se află în stare gravă după accidentul care a avut loc zilele trecut la intrare în municipiul Târgu Jiu. Mașina în care se afla a intrat cu viteză într-un indicator din beton, care a fost distrus.

  Gabriela Alexandra Eremia este internată, în stare gravă, într-un spital din Capitală. Fata se afla pe scaunul din dreapta al mașinii. Tot în stare critică se află în spital și șoferul. Prietenii fac un apel pentru a fi ajutați deoarece au nevoie de sânge: „Cerem ajutor umanitar pentru Eremia Alexandra Gabriela, prietena noastră care trece prin momente grele. Se afla la spitalul clinic de urgenta Bagdasar-Arseni din București și are nevoie de sânge, oricine o poate ajuta! Avem nevoie de orice grupa de sânge, donațiile se pot face la Centrul de Transfuzie din Târgu Jiu. Vă mulțumim! Împreună pentru Alexandra!“, este mesajul postat pe Facebook.

  Medicii din Gorj au decis transferarea de urgență a Alexandrei la un spital din București, unde a fost supusă mai multor operații.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!