spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSocialDoliu la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. O fostă asistentă a...

  Doliu la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. O fostă asistentă a decedat

  O fostă asistentă de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-a stins din viață. Silvia Mircea a lucrat mai bine de patru decenii la secția de pediatrie.

  „Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, colectivul Secției Pediatrie, dar și restul angajaților unității medicale deplâng stingerea din viață a doamnei Silvia Mircea, fostă asistentă medicală la Secția Pediatrie. Suntem cu sufletul și gândul alături de familia greu încercată!
  Doamna Silvia Mircea a lucrat vreme de 42 de ani în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, la Secția Pediatrie, îngrijind mii de copii de-a lungul anilor. La sfârșitul anului 2018 a ieșit la pensie.
  A fost un om și un coleg deosebit, un profesionist dedicat meseriei pe care și-a ales-o, a fost mentor al mai multor generații care au îmbrățișat aceeași meserie cu a dumneaei. Niciuna dintre asistentele medicale cărora le-a fost mentor nu o va uita!
  Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină!“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: