spot_img
16 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăSocialAparegio se mută în clădirea IDP Gorj

  Aparegio se mută în clădirea IDP Gorj

  Clădirea în care funcționa Intreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj, structură aflată în subordinea Consiliului Județean, declarată în insolvență de mai mulți ani, va fi reabilitată. Se pregătește extinderea și supraînălțarea imobilului pentru ca, ulterior, spațiul să devină sediul societății Aparegio. Durata de executie a lucrărilor este de 24 de luni.

  Investiția se ridică la 80 de miliarde de lei și vizează „Reabilitare corp clădire C1 și extindere și supraînălțare corp clădire C2” din strada 14 Octombrie, Municipiul Târgu-Jiu. Proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico economici va fi suspus votului consilierilor județeni chiar săptămâna viitoare. Potrivit referatului de aprobare „în cele două clădiri, C1 având regimul de înălțime P+1 și C2 având regimul de înălțime parter, S.C. APAREGIO GORJ S.A. dorește să își mute personalul din spațiile închiriate la S.C. HIDROELECTRICA S.A. TÂRGU-JIU și să-și amenajeze sediul central”.
  „S.C. APAREGIO GORJ S.A. funcționează în prezent în spațiile din Târgu-Jiu care nu pot asigura spațiul necesar normat pentru desfășurarea activității curente. După un interval de dezvoltare constantă a ariei de acoperire cu servici, acționarul majoritar al societății S.C. APAREGIO GORJ S.A., a devenit Consiliul Județean Gorj care a acordat folosință gratuită pentru clădirile devenite disponibile ale S.C. IDP GORJ S.A. din str. 14 Octombrie, nr. 42 din Târgu-Jiu. Profilul funcțional diferit al nivelului de acoperire cu servicii și specificul de specializare alS.C. APAREGIO GORJ S.A. față de S.C. IDP GORJ S.A., impune o restructurare, recompartimentare și extindere structurală și funcțională a patrimoniului construit existent”, se mai arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: