spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesApel umanitar, după ce le-a ars casa, în Aninoasa

  Apel umanitar, după ce le-a ars casa, în Aninoasa

  O familie din comuna Aninoasa a rămas fără locuință în urma unui incendiu devastator. În căsuța din satul Bobaia locuiau patru suflete: doi părinți alături de doi dintre copiii lor, un băiețel în vârstă de 11 ani și fratele său mai mare, de 32 de ani. Acum, aceștia s-au refugiat în casa unui frate mai mare, care este plecat la muncă în străinătate.

  „Incendiul s-a produs în urma unui scurt circuit electric la o triplă. A ars 80 la sută din casă. Au rămas doar zidurile. Nu au mai rămas cu mare lucru din casă“, ne-a relatat Daniel-Pantilimon Cercelaru, unul dintre copiii celor doi soți. Cei doi soți au șase copii, iar patru dintre ei sunt la casele lor.

  Vrea să ridice o nouă casă

  Daniel-Pantilimon Cercelaru, împreună cu unul dintre frații rămași în casa părintească, s-a hotărât să ridice o nouă casă. „Vreau să construiesc o altă casă, în care să aibă condiții decente de viață. Îmi doresc să ridic o casă cu două dormitoare, un living, bucătărie și baie. Sunt costuri ridicate, mai ales că s-au scumpit foarte mult materialele de construcții. O să încerc și la primărie, pentru acordarea unui ajutor de urgență. O să muncesc eu și cu fratele meu. Sper să ne ajute și vecinii. Suntem un grup de prieteni și ne mai ajutăm“, a transmis Daniel-Pantilimon Cercelaru.

  Apel făcut de învățătoarea lui Ionuț

  Învățătoarea copilului de 11 ani a făcut un apel pe Facebook:

  „Hristos a Înviat! Pentru Ionuț Popovici, elevul meu, din Comuna Aninoasa, sat Bobaia, iepurașul nu a fost unul fericit. I-a adus lacrimi și multă suferință, după ce casa lui  a fost distrusă  de flăcări. Dacă doriți să dați o mână de ajutor, o puteți face donând din puținul d-voastră în următorul cont bancar:

  Nume: Daniel-Pantilimon Cercelaru ( fratele mai mare)

  IBAN: RO28BRDE200SV66838942000

  B.R.D. – G.S.G.

  Nr. telefon : 0785.059.985

  IONUȚ ARE NEVOIE DE NOI, PENTRU A AVEA O NOUĂ CASĂ!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: