spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele

    Bârfe

    Protestele din ultima perioadă au schimbat planurile Ministrului de Interne, Traian Igaş, care trebuie să vină la Târgu-Jiu, odată cu inaugurarea serviciului SMURD şi la Târgu-Jiu, serviciu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Nici Raed Arafat se pare că nu o să mai vină, din cauza tot aceloraşi evenimente, care au zguduit România.

     

    Surse din DGA Gorj susţin că ofiţerul Mirel Păsărelu, care a produs un accident rutier soldat cu moartea unei persoane, intenţionează să plece din structură, din proprie iniţiativă. Mai exact, se zvoneşte că nu Păsărelu s-ar fi aflat la volanul maşinii care a omorât un bărbat din comuna Padeş, ci fiul său. Se pare că ofiţerul şi-a sacrificat cariera pentru băiatul sau care, speriat de accidentul comis, a fugit de la locul faptei. Alte guri rele spun pe la colţuri că Mirel Păsărelu ar fi condus maşina în momentul în care a omorât bărbatul din Padeş, însă, a părăsit locul accidentului pe motiv că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cert este că poliţistul este cercetat  pentru ucidere din culpă şi urmează să-şi dea demisia din DGA.

     

    „Momentul livrării către presa a informaţiei ca Robert Negoiţă şi Viorel Hrebenciuc sunt anchetaţi de DNA în scandalul spălării de bani legat de numele omului de afaceri Ioan Niculae a picat prost pentru Victor Ponta. Pe coridoarele PSD se aude ca preşedintele partidului îşi foloseşte toate cunoştinţele pentru a afla unde duc iţele anchetei, cât de sus în ierarhia social-democraţilor. Din aceeaşi sursă am aflat că, în cazul în care acestea duc supărător de sus, Victor Ponta are pregătit, asemenea lui Adrian Nastase, sloganul „dosar politic instrumentat de Traian Băsescu” (Sursa Ziare.com).

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: