spot_img
19.9 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesBătrâna cu handicap din comuna Schela s-a mutat în noua locuință

  Bătrâna cu handicap din comuna Schela s-a mutat în noua locuință

  Bătrâna cu handicap, în vârstă de 77 de ani, din satul Gornăcel, comuna Schela, care trăia într-o locuință insalubră în care ploua s-a mutat în casă nouă.

  Anica Feraru, care se deplasează cu mare greutate, i-a cerut unei vecine, cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, o folie pentru a pune pe acoperișul căsuței din cauză că ploua în interior. Povestea a fost prezentată pe Facebook, iar comunitatea și oameni de bine s-au mobilizat și au reușit să construiască o casă nouă, care a fost sfințită duminică, 10 ianuarie.

  Bătrâna trăiește singură, după ce soțul ei a murit în urmă cu mai mulți ani. Ea beneficiază doar de un ajutor social în sumă de 130 de lei lunar. Anica Feraru nu primește un ajutor pentru handicapul de care suferă, pentru că nu a depus un dosar cu documentele necesare în acest sens.

  „Cu lacrimi în ochi și profund emoționată, a pășit în noua căsuța“

  Elena Rebedea, vecina bătrânei, a postat un mesaj pe Facebook în care a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în acest caz: „Azi, 10.01.2021, cu lacrimi în ochi și profund emoționată, a pășit în noua căsuța. Aici era cald și mulți oameni care au ajutat-o și i-au fost alături. Preotul din sat a sfințit căsuța. Din suflet le mulțumește d-lui primar, Narcisei, Veronicăi, Danei, Gicuței și tuturor celor care au contribuit la construcție. Vă asigur ca toate donațiile, pachetele cu alimente, haine, au ajuns în totalitate la Anica. Vă mulțumește! D-zeu sa va binecuvânteze toți!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: