spot_img
16 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCampanie de ajutorare a unei tinere din Bumbești Jiu care a rămas...

  Campanie de ajutorare a unei tinere din Bumbești Jiu care a rămas cu o paralizie în urma unui accident

  O tânără din localitatea Bumbești Jiu, care a rămas cu o paralizie la mâna stângă în urma unui accident de circulație care a avut loc în urmă cu opt ani, are nevoie de o sumă de 35.000 de euro pentru efectuarea unei operații care îi poate da șansa să ducă o viață normală. Adolescenta de 16 ani suferă de o paralizie de plex brahial. Intervenția poate fi efectuată într-o clinică din Germania.

  O campanie de strângere de fonduri a fost demarată

  Bogdan Cornoiu, originar din Târgu Jiu, care activează ca jandarm în Timișoara, vrea să o ajute pe tânără și a scos la vânzare mai multe tricouri ale unor fotbaliști cunoscuți și ale unor echipe celebre.

  „Împreună pentru Andreea Georgiana. Voi scoate la licitație tricoul de joc al echipei naționale de futsal a României, cu semnăturile jucătorilor pe el, din meciul jucat împotriva Serbiei contând pentru Campionatul European din 2022“, a transmis jandarmul într-un mesaj. Acesta așteaptă un tricou și de la marele campion Miodrag Belodedici, care va fi scos la vânzare în același mod.

  „I s-a rupt musculatura de la mână“

  Accidentul a avut loc în primăvara anului 2013. „Era cu unchiul și cu tatăl ei în mașină. Stâlpul de la mașină s-a rupt și a suferit o tăietură la claviculă și i s-a rupt musculatura de la mână. Am fost la mulți medici. Nici nu mai știu la câți am fost și ne-au spus că trebuie să găsim un medic care să-i facă reconstrucție. Am trimis documentele la o clinică din Germania și ne-au garantat că fata se va recupera“, a povestit mama Andreei. Femeia era în Italia când a avut loc accidentul. Când s-a întors a găsit-o pe fată la reanimare: „Primele cuvinte pe care mi le-a spus au fost: «Mami, mai pleci de lângă mine vreodată?». Atunci mi-am jurat că nu mai plec de lângă copilul meu vreodată!“.

  Andreea este pasionată de pictură, dar nu poate să își pună în valoare acest talent pentru că nu își poate folosi mâna.

  Cei care doresc să facă donații pentru Andreea Giorgiana au la dispoziție contul: RO95BRDE200SV56994042000.

  A salvat trei vieți

  Bogdan a activat în cadrul Jandarmeriei Gorj, dar de ceva timp își desfășoară activitatea la Timișoara. În primăvara anului trecut, el a salvat viața unei femei care voia să se sinucidă într-un moment de rătăcire: „Bogdan plecase de acasă pentru a face unele cumpărături și, pe măsură ce se apropia de Podul Traian din municipiul Timișoara, a observat două persoane care păreau agitate, încercând să ceară ajutor prin apel 112. Nu a trecut indiferent și a aflat imediat că o femeie stă pe balustrada exterioară a podului, amenințând că vrea să își ia viața. S-a apropiat precaut de femeie și a întrebat-o ce se întâmplase, cerându-i permisiunea de a se apropia, întrucât nu se auzeau foarte bine. Într-un moment de neatenție, a reușit să o ia în brațe și să o îndepărteze de pericol. Colegul nostru a încercat să o liniștească și a predat-o în siguranță unui echipaj SMURD, ajuns la scurt timp“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

  Bogdan are o experiență de 18 ani în cadrul Jandarmeriei Române, timp în care a mai salvat două vieți.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: