spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCe burse ale locurilor de muncă vor fi organizate în acest an

  Ce burse ale locurilor de muncă vor fi organizate în acest an

  Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunţat calendarul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an.

  Prima acțiune va avea loc în data de 12 aprilie, când se va desfășura „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”. Obiectivul principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

  A doua bursă va avea loc pe data de 18 octombrie și va fi dedicată tinerilor absolvenţi. Scopul acțiunii îl reprezintă facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

  „La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților economici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate“, se arată într-un comunicat de presă al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: