spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSocialCe fac liberalii cu banii însoțitorilor persoanelor cu handicap

  Ce fac liberalii cu banii însoțitorilor persoanelor cu handicap

  Însoțitorii persoanelor cu handicap din mai multe zone ale județului Gorj, dar și din municipiul Târgu Jiu au de suferit în această perioadă. Guvernul liberal întârzie să facă o rectificare bugetară, tocmai pentru ca acești bani să fie acordați și acestei categorii de oameni, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.

  La Târgu Jiu, miercuri, consilierii locali au votat un proiect privind rectificarea bugeată prin care să se asigure aceste plăți. Luis Popa, consilier local din partea Partidului Social Democrat, spune că acești însoțitori ai persoanelor cu handicap au nevoie de bani mai mult ca oricât, aducându-i critici actualului primar liber, Marcel Romanescu.

  Edilul a adus în trecut mai multe critici la adresa Guvernului PSD, tocmai că nu aloca bani pentru aceste persoane, însă, în prezent, liberalii sunt pe care să umbrească sărbătorile de iarnă celor care au în grijă persoane cu handicap, iar acesta poate fi singurul lor venit. ”Ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Local, am votat un proiect privind o rectificare bugetară prin care să se asigure plățile drepturilor persoanelor cu handicap și indemnizațiile însoțitorilor acestora, proiect pe care l-aș vota și azi, și mâine sau ori de câte ori este nevoie…că să nu se înțeleagă greșit această postare. Singura mea problemă este următoarea, și anume…în urmă cu ceva timp al nostru primar se lua de Guvernul PSD că nu alocă fondurile necesare pentru această categorie de persoane, că au ceva cu el și că se află în imposibilitatea să facă aceste plăți. Domnule primar, ca să trec direct la subiect, de ce acum nu vă luați și de Guvernarea PNL, fiind colegi de-ai dumneavoastră și care nu v-au alocat aceste fonduri, fiind obligația lor, sau cum facem…ne schimbăm declarațiile în funcție de cum bate vântul, în funcție de propriile interese sau în funcție de cum ne este dictat de la partid ? Ca să fiu și mai explicit…acești bani trebuiau asigurați de Guvernarea PNL, lucru care nu s-a întâmplat, iar noi am votat această rectificare, deoarece și pentru aceste persoane vin sărbătorile de iarnă…nu doar pentru Orban. Alo, domnule primar, ați înțeles postarea?”, a scris Luis Popa pe pagina sa de socializare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: