spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăSocialDrapelul semnat de David Popovici, scos la licitație pentru o fetiță din...

  Drapelul semnat de David Popovici, scos la licitație pentru o fetiță din Gorj

  Dublul campion mondial la înot, David Popovici, s-a implicat într-o campanie umanitară care are ca scopt ajutorarea unei fetițe din județul Gorj. „Racheta“ înotului mondial, așa cum a fost denumit, și-a pus autograful pe un drapel, care este vândul la licitație. Acțiunea este organizată de către jandarmul târgujian Bogdan Cornoiu, care activează la Timișoara.

  „Împreună pentru Raisa!!!
  Raisa este un puișor de om, de numai un anișor, din județul Gorj, care se luptă cu o boală cruntă, fiind depistată în urma cu ceva timp cu leucemie acută mieloidă, cancer în sânge și măduvă osoasă, cu metastaze la ficat și rinichi, o formă de cancer agresivă, care a progresat groaznic de repede. Are nevoie urgentă de transplant de măduvă, care costă 80.000 euro, sumă mult prea mare pentru posibilitățile financiare ale părinților. La această sumă, se adaugă costurile pentru chimioterapie, care nu se cunosc încă. În prezent, Raisa se află la o clinică în Turcia, locul unde i s-au dat șanse la viață. Părinții sunt oameni simpli și orice ban contează pentru ei. Noi putem să ajutăm, fie prin participarea la licitații, fie prin donații individuale!!!
  Conturi disponibile pentru donații și plată din licitații:
  PEAGU CRISTIAN DANIEL
  Cont REVOLUT lei:
  RO03BREL0005517064120100
  PEAGU MARIA
  Cont Banca Transilvania:
  RO08BTRLRONCRT0472225001
  ÎN ACEST SENS DUBLUL CAMPION MONDIAL LA NATAȚIE ȘI SIMBOLUL SPORTULUI ROMÂNESC, DAVID POPOVICI, UN OM DEOSEBIT CU UN CARACTER EXTRAORDINAR, VINE ÎN AJUTORUL RAISEI ȘI OFERĂ UN DRAPEL NAȚIONAL SEMNAT DE EL, DUPĂ CÂȘTIGAREA CELOR DOUĂ MEDALII DE CAMPION MONDIAL!!!
  MULȚUMESC DAVID, ESTI UN EXEMPLU DE MODESTIE ȘI AMBIȚIE!!!!
  Licitația începe de la suma de 500 lei și se desfășoară pe pagina mea de Facebook, până miercuri 06.07.2022, ora 18!!!“.

  Bogdan Cornoiu, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiş, a ajutat numeroase persoane aflate în suferinţă, în general tineri şi copii bolnavi, care aveau nevoie de bani ca să se poată vindeca de anumite afecțiuni.
  Jandarmul organizează, într-un mod inedit, acţiuni umanitare, primind tricouri de la fotbalişti cunoscuţi, pe care le vinde, apoi, online, prin licitaţie. Tricourile poartă autografele fotbaliştilor, astfel că valoarea lor este mare, iar banii rezultaţi sunt oferiţi persoanelor aflate în situaţii dificile.

  Bogdan a reuşit să salveze de la moarte trei oameni. În primăvara anului trecut, acesta a salvat viaţa unei femei care voia să se sinucidă într-un moment de rătăcire. Femeia voia să se arunce de pe podul Traian, din Timişoara, dar Bogdan a prins-o la timp. Jandarmul originar din Gorj a mai acționat scoțând din flăcări un bărbat, iar în anul 2015 a resuscitat o femeie, reuşind să o readucă la viaţă după ce fusese, de asemenea, victima unui incendiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!