spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesElev și profesor, cetățeni de onoare al Municipiului Târgu Jiu

  Elev și profesor, cetățeni de onoare al Municipiului Târgu Jiu

  În cadrul ședinței festive din acest an consilierii locali vor conferi titlul de cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu unei echipe remarcabile din cadrul Colegiului Național “Tudor Vladimirescu”. Este vorba despre profesorul Eugen Nodea și de Ioan Popescu, elev olimpic al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.

  Anul acesta, în an Bicentenar “Tudor Vladimirescu”, autoritățile oferă două titluri de cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu. “Domnul profesor Eugen Nodea și olimpicul târgujian Giovani Ioan Popescu vor primi titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Târgu Jiu. Giovani Popescu este un tânăr extraordinar, care a câștigat nenumărate premii la nivel internațional, participând la cele mai importante concursuri din domeniul Informaticii. Sunt rezultate remarcabile, care au făcut ca numele orașului nostru să fie rostit în toate colțurile lumii.

  Tânărul informatician a fost pregătit de domnul profesor Eugen Nodea, un cadru didactic al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” cu rezultate de excepție. Elevii pregătiți de dânsul s-au făcut mereu remarcați, iar domnul profesor se implică activ în dezvoltarea învățământului la nivelul municipiului Târgu Jiu și al județului Gorj. De altfel, domnul Eugen Nodea conduce Centrul Județean de Excelență Gorj.

  Îmi revine plăcerea să acord titlul de Cetățean de Onoare domnului Nodea și tânărului Giovani Popescu în ședința festivă a Consiliului Local ce va avea loc joi, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Ne dorim o dezvoltare rapidă a municipiului nostru și dorim ca exemplul celor doi să fie urmat de cât mai multe persoane”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: