spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăSocialFESTIVAL LOCAL ,,BUCURIA COPILĂRIEI” LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ,,MIHAI EMINESCU” TG-JIU

  FESTIVAL LOCAL ,,BUCURIA COPILĂRIEI” LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ,,MIHAI EMINESCU” TG-JIU

  Copilăria este perioada în care lipsa de griji lasă loc manifestărilor celor mai  clare și mai sincere sentimente. Bucuria reușitei, a împlinirii, a jocului se citește mereu pe chipurile minunate ale copiilor și se transmit mai departe adulților ce-i înconjoară.  

  Pornind de la acest cuvânt magic, COPILĂRIE, Grădinița cu Program Prelungit ,,Mihai Eminescu” Tg- jiu a organizat în data de 10 IUNIE 2021, Festivalul local de muzică și dans BUCURIA COPILĂRIEI, activitate cuprinsă în proiectul local DIFERIŢI…DAR ÎMPREUNĂ!, avizat nr. 1084/13.10.2020.

  Bucuria și mișcarea merg mână în mână, fie în rândul adulților, fie în rândul copiilor fiecare moment de bucurie este însoțit, fără excepție de dans. Dansul oferă  momentul de descătușare a tuturor sentimentelor împletind în mod armonios muzică, mișcarea, trăirile, împlinirile.

  Sub directa supraveghere și îndrumare a doamnelor educatoare, copii reușesc să îmbine atât de plăcut muzica și mișcarea, printr-o varietate de elemente combinate riguros și realizate desăvârșit de către toți cei aleși în trupa de dans.

  Micuții preșcolari s-au prezentat pe scena festivalului cu o varietate de dansuri precum: dans etno, dans francez, dans modern, dans hawaian, dans popular, dans ţigănesc.

  Au fost prezente la festival grupuri de elevi ale școlilor partenere: Școala Gimnazială ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu, Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea” Tg-Jiu, Școala Gimnazială Nr.1 Rovinari, Centrul Şcolar Pentru educaţie Incluzivă, Palatul Copiilor Tg-Jiu,

  Alături de noi s-au aflat domnul Marcel Laurenţiu Romanescu, primar al municipiului Tg-Jiu, membrii Consiliului de Administraţie al grădiniţei noastre, părinţi, parteneri.

  Prof. Ana-Maria Bîzdoacă, director Grădinița cu Program Prelungit ,,MihaiEminescu” Tg- Jiu

  Prof. Jurebie Maria Augustina, Grădinița cu Program Prelungit ,,Mihai Eminescu” Tg- Jiu

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: