spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăSocialÎși pune la dispoziție ziua de naștere pentru un serviciu oferit persoanelor...

  Își pune la dispoziție ziua de naștere pentru un serviciu oferit persoanelor cu dizabilități

  O tânără profesoară din municipiul Târgu Jiu a demarat o campanie de strângere de fonduri, pentru un serviciu destinat persoanelor cu dizabilități din municipiul Târgu Jiu. Este vorba de asigurarea transportului în mod gratuit a persoanelor aflate în scaunul rulant cu o mașină dotată în mod corespunzător.
  Mașina a fost achiziționată printr-un proiect cu finanțare europeană, din care s-a asigurat și plata conducătorului auto, dar și a contravalorii combustibilului. Cum proiectul a fost finalizat în urmă cu mai multe luni, se caută soluții pentru ca serviciul de transport al persoanelor aflate în scaunul cu rotile să continue. Astfel, Mirabela Andrei, soția lui Daniel Andrei, directorul de la Centrul pentru persoane cu handicap din Târgu Jiu, care a înființat acest serviciu, a creat un eveniment pe un site prin care și-a pus la dispoziție ziua de naștere pentru o cauză nobilă. Astfel, cei care vor să-i facă un cadou Mirabelei pot face o donație în vederea susținerii serviciului de transport al persoanelor cu dizabilități: „Anul acesta, pe data de 16 august, împlinesc 32 de ani … La această vârsta mi-am propus să fac o schimbare în viața mea, și anume, să nu treacă nici măcar o zi fără să fac ceva bun și folositor pentru cei din jurul meu. Cred cu tărie că, dacă ne dorim o lume mai bună, prima dată trebuie să ne uităm la urmele noastre prin viață.
  Așadar, am luat hotărârea să-mi dăruiesc ziua de naștere pentru o cauză nobilă: o luna de transport gratuit necesar persoanelor cu dizabilități din orașul meu, Târgu-Jiu.
  Persoanele cu dizabilități sunt aproape de sufletul meu, pentru că însuși soțul meu, Daniel, suferă de hemofilie și zi de zi avem parte de provocări. Prin urmare, el a înființat acest serviciu de transport, ca parte componentă a unui proiect cu finanțare europeană, pentru a le ușura viața persoanelor cu dizabilități, în special, a celor care se deplasează cu mare dificultate.
  În perioada anterioară, s-a achiziționat o mașină, model Dacia Dokker, care a fost adaptată cu rampă de acces. A fost angajat un șofer auto si o persoană dispecer care răspunde apelurilor, face programările si planifică mașina pentru transport.
  Din păcate, finanțarea proiectului s-a terminat, iar Asociația „Servim Comunitatea”, din care fac parte si eu, trebuie sa găsească alternative de finanțare pentru a face serviciul să funcționeze și pe mai departe.
  De ziua mea, îmi doresc nespus ca Daniel să fie mai liniștit, întrucât presiunea aceasta financiară este una foarte apăsătoare. Știu cât de mult își iubește frații de suferință și dorește să le fie alături în continuare.
  De aceea, vă invit cu multă căldură sa vă alăturați acestui demers de strângere de fonduri, iar persoanele cu dizabilități, care au mare nevoie de transport adaptat, să vadă că nu sunt singuri.
  Dacă vă gândiți la mine, de ziua mea de naștere, sau la noi ca familie și la câte lucruri extraordinare face Daniel pentru comunitate, puteți să ne ajutați făcând o mică donație. De asemenea, puteți încuraja și pe alții să o facă. Pentru că, doar împreună suntem mai puternici! Dumnezeu să vă răsplătească!“, este mesajul transmis de Mirabela Andrei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: