spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesJurnalistul gorjean care a învins cancerul de trei ori. Are nevoie de...

  Jurnalistul gorjean care a învins cancerul de trei ori. Are nevoie de ajutor pentru a se recupera

  Sabin Cosmulescu (60 de ani), unul dintre cei mai vechi oameni de presă din județul Gorj, se luptă de mai bine de doi ani cu cancerul. A reușit de fiecare dată să iasă învingător, dar are nevoie de ajutor pentru a birui și de această dată.

  La sfârșitul anului 2019, Sabin a fost supus primei operații de extirpare a unei tumori canceroase la plămâni, la un spital din capitală. Câteva luni mai târziu, a suferit şi o operaţie pe creier, tot pentru extirparea unei tumori. A urmat ședințe chinuitoare de chimioterapie. Cele două lupte cu teribila boală au fost câștigate de Sabin.

   

  Sabin are nevoie de recuperare locomotorie

   

  Sabin și-a reluat activitatea și viața a redevenit la normal, însă în urmă cu puțin timp cancerul a recidivat și a fost nevoie de o nouă operație pe creier. Intervenția a lăsat urmări pe trupul jurnalistului, fiindu-i afectată capacitatea locomotorie. Astfel, pe lângă tratamentul medicamentos pentru edemul cerebral, Sabin are nevoie și de recuperare locomotorie și de masaj pentru refacerea abilităților de mișcare. Costurile sunt imense și jurnalistul are nevoie de ajutor pentru a se putea reface.

  Cei care pot oferi sprijin de orice natură sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0760.470.494, sau să facă o donație pe numărul de cont RO08 CECE C001 9462 0165 5211, Sabina Aurelia Cosmulescu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: